Başkan Akgül, 'Bağımsızlık onurunu öğreten tek yer okuldur.'

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması münasebetiyle Ak Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman’la birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Halil Akgül  yeni Eğitim-Öğretim yılının güzel, başarılı ve verimli geçmesi için temennilerde bulundu.

Başkan Akgül burada yaptığı açıklamada;

"Ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine yükseltmek eğitimli, nitelikli, çalışkan, vatanını, milletini seven insanlarla mümkündür. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten tek yer okuldur. Eğitimin hayatımız boyunca ne kadar önemli bir süreç olduğunu unutmamalıyız.”dedi.

Salıpazarı İlçe Milli Eğitim müdürü Ali Savaş ise bütün kadrolarımızla 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılına hazırız diyerek ziyaretlerinden dolayı Başkan Akgül’e teşekkür etti.