Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı Yapıldı

Salıpazarı Kaymakamlığı ve Salıpazarı Belediye Başkanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda meydanda düzenlenen bayramlaşma törene Kaymakam Hilal Küsmez Günaydın, Belediye Başkanı Halil Akgül, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman ve İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay katıldı.

Cumhuriyet Meydanında halkla buluşan protokol üyeleri vatandaşın bayramını kutladı, onlara ikramlarda bulundu.

Belediye Başkanı Akgül, Bayramların kucaklaşmaya, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ermesine vesile olan çok özel günler olduğunun altını çizdi. Başkan Akgül, "Bu günlerde yaşanan kırgınlıklar ve küskünlüklerinde sona ermesini Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Sürücüleri de uyaran Başkan Akgül, her bayram yaşanan trafik kazalarına dikkat çekerek, "Bayram nedeniyle trafik akımı başlayınca ne yazık ki büyük acılarında yaşanmasına neden oluyor. Yavaş gidelim. Trafik kurallarına uyalım" diye konuştu.