Salıpazarı’nda Şehitlikler Ziyaret Edildi

15 Temmuz’un yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Salıpazarı İlçesinde de bir dizi etkinlikler düzenleniyor. Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın,Belediye Başkanı Halil Akgül ,Jandarma Bölük Komutanı Hakan Akçay ,ve Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman şehitlikleri ziyaret ederek dua okudular.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, 15 Temmuz kalkışmasına karşı insanların köylerden, uzak mahallelerden meydanlara aktığını belirterek, "15 Temmuz bir milletin dirilişine neden oldu" dedi

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, 15 Temmuz ihanet kalkışmasının milletin dirilişine neden olduğunu, Türk Milletinin bu darbe girişimine karşı kenetlenerek tek yürek olduğunu söyledi. 15 Temmuz'un yaklaşan yıldönümü öncesinde o karanlık geceyi anlatan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, bu tarihi unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade etti.

Salıpazarı’nda 15 Temmuz’un yıl dönümü Cumartesi akşam Gökçeli Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Meydanında düzenlenecek programla devam edecek.