Milletvekilimiz Sayın Fuat Köktaş’ın Katılımı İle Bayramlaşma Merasimimizi Gerçekleştirdik

Belediyesinde geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni Ramazan Bayramının ilk gününde başkanlık makamında gerçekleşti.

Başkan Akgül, belediyede çalışan personel, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve misafirleriyle tek tek bayramlaştı.

Bayramlaşma töreninde, Başkan Halil Akgül katılımcıların bayramını kutlayarak; “Biz bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi hak ettiği hizmetleri yerine getirmek için mesai saati gözetmeksizin çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin ve ailelerinizin bayramını kutluyorum” dedi.

Bayramlaşma programından sonra Samsun Milletvekilimiz Sayın Fuat Köktaş,İl Koordinatörü Hakan Ay beyi teşkilat mensubu arkadaşlarımızın katılımları ile AK Parti İlçe Teşkilatımızda Bayramlaşma merasimi gerçekleştirildi.