BAŞKAN AKGÜL İFTAR GELENEĞİNİ BOZMADI

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ramazan ayında personeline verdiği iftar yemeği geleneğini bu yıl da bozmadı.

İftar yemeğinde personeli ile aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Salıpazarı’nın gelişmesine katkı sunarak ilçemize hizmet eden siz personelime teşekkür ediyorum” sözleriyle “Hoş geldiniz” dedi.

Belediyenin başarısında tüm personelin imzasının olduğuna dikkat çeken Başkan Akgül, iftar buluşmalarında şu ifadeleri kullandı: “Yaşamımızda özel aylar ve günler vardır. Ramazan ayı da bu özel aylardan biri. Bu gün bizleri bu iftar sofrasında buluşturan Rabbime şükürler olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Bugüne kadar yaptığınız katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum”

Belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Akgül, “Son iki yıldır hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Kısa sürede çok güzel işler yaptık. Bunda hiç şüphesiz siz çalışanlarımızın katkısı büyüktür.”dedi.