Salıpazarı İmam Hatip Ortaokulu Etkinliği Yapıldı

Salıpazarı İmam Hatip Ortaokulu   2016 - 2017 Eğitim - Öğretim Yılı boyunca yapılan sosyal, kültürel, mesleki ve sportif alanlardaki etkinliklerinin sunulduğu Yıl Sonu Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunuşu ile başladı.

Yıl sonu etkinliğine Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın,Belediye Başkanı Halil Akgül, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman,İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, İlçe Müftüsü Avni Bolat, Okul Müdürü Mustafa Somuncu ile öğrenci ve velileri ve vatandaşlar katıldı.

ONUR VE GURUR DUYDUK.

İmam Hatip Ortaokulu yıl sonu programıknda konuşan Belediye Başkanı Halil Akgül, “Salıpazarı İmam Hatip Ortaokulu Yıl Sonu Etkinliği çerçevesinde düzenlenen şiir dinletisi,ilahi grubu,tiyatro,koro,sergi gösteriminde emeği geçen herkese teşekkür ederim.Öğrencilerimizin başarıları bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı.

ÖĞRENCİLERİMİZ EMİN ELLERDE.

Yapılan gösterileri izlediğimizde, çocuklarımızın eğitimlerini en iyi şekilde aldı