Başkan Akgül ’’BAŞARI EKİP İŞİ’’

SASKİ Toplantı Salonunda yapılan İlçe Danışma Meclisi toplantısına Ak Parti  İl Başkanı Muharrem Göksel, İlçe Koordinatörü  İsmail Hut, Ak Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, Belediye Başkanı Halil Akgül, Belediye Meclis Üyeleri,Yönetim Kurulu Üyeleri,Gençlik ve Kadın Kolları ile çok sayıda partili katıldı.

55.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Halil Akgül,, “Her seçimde olduğu gibi 16 Nisan’da yapılan Halk Oylamasından da teşkilat olarak alnımızn akıyla çıktık.”dedi.

Başkan Akgül konuşmasında “Samsun’da en yüksek oyu alan 3. İlçe olan Salıpazarı’nda sandıklardan %78.42 evet oyu çıktı. Bizleri utandırmayan Salıpazarı halkımıza teşekkür ediyorum. Çünkü onlar bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar.

BAŞARI EKİP İŞİ.

16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için ilk günden son ana kadar sahayı hiç terk etmedik, diyen Belediye Başkanı Halil Akgül,, “Salıpazarı’nda gitmediğimiz mahalle, çalmadığımız kapı bırakmadık. Bu süreçte omuz omuza birlikte çalıştığımız başta yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, Mahalle Başkanlarımıza, Sandık Kurulu Üyelerimize,İlçe Başkanım İsmail Yaman a, Belediye Meclis Üyelerimize,Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.”dedi.

Konuşmaların ardından sona eren İlçe Danışma Meclisi Toplantısında emeği geçenlere ‘Tebrik ve Teşekkür Belgesi’ takdim edildi