Yol Yapım -Kaldırım Parke çalışmaları devam ediyor.

Salıpazarı İlçesinde altyapı ve kanalizasyon çalışmalarında bozulan yolların yapımı hız kesmeden devam ediyor.

VATANDAŞ MEMNUN

Yeşil Caddesinden sonra Vatan Caddesinde başlayan çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Kaldırım ve yol yenileme çalışmalarından vatanadaşların memnun olduğu gözlenirken Başkan Akgül “Son bir yıldır vatandaşımız biraz sıkıntı çekti.Bizde ilçemizdeki altyapı ve kanalizasyon çalışmalarından dolayı kendilerinin affına sığındık, ve biraz sabır dedik.

DAHA MODERN GÖRÜNTÜ

Şimdi ise ana ve ara yollar olmak üzere ilçe merkezinde yol seferberliği başlattık. Bir çok yolumuzu kilitli parke ile döşeyerek tamamladık. Yeşil Caddemiz daha modern ve estetik bir görüntüye kavuştu. Sıra da Vatan Caddemiz var. Çalışmalar başladı ve en kısa sürede tamamlanacaktır. Halkımızın bizlere gösterdiği sabır ve hoşgörüden ötürü teşekkür ediyorum.”dedi.