Salıpazarı'nda örnek proje

Samsun'un Salıpazarı İlçesi'nde başlatılan 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında Belediye Başkanı Halil Akgül, 9 yaşındaki engelli Haticenur'u sevindirdi.

Salıpazarı'nda belediye yönetiminin yardıma muhtaç ve engelli vatandaşlara yönelik yardım ve destek çalışmaları devam ediyor. Son olarak ilçede yaşayan 9 yaşındaki engelli Haticenur Sağlam, Belediye Başkanı Halil Akgül'ün desteği ile akülü arabasına kavuştu.

TESLİM ETTİLER...

Salıpazarı Turizm ve Taıtım Derneği yöneticilerinin konuyla ilgili çabasına yanıt veren Belediye Başkanı Halil Akgül, Haticenur'un ihtiyaç duyduuğu akülü aracı tahsis etti. Araç, Başkan Halil Akgül ile Dernek Başkanı Ertan Özcan ile birlikte Haticenur Sağlam'a evinde teslim edildi.

BAŞKAN HALİL AKGÜL'E TEŞEKKÜR

Salıpazarı Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Ertan Özcan, "İlçemizde başlattığımız Sosyal Sorumluluk Projesi başarıyla yürütülüyor. Bu kapsamda muhtaç insanlarımızın imdadına yetişmeye çalışıyoruz. Haticenur kızımızın ihtiyacı olan akülü aracını temin ettiğimiz için çok mutluyuz. Belediye başkanımıza teşekür ediyoruz" dedi.