Başkan Akgül, ‘Referandum çok önemli bir fırsattır.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, üç gün sürecek olan AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısı için gittiği Antalya’da, ilk gün belediye başkanlarının konuşmacı olarak katıldığı bilgi ve tecrübe paylaşımı toplantısına katıldı.

“Kutlu yürüyüş yolunda, şehir şehir kalkınma” toplantında konuşan Başbakan Binali Yıldırım "Bugün itibariyle artık takvim çalışmaya başladı. 16 Nisan'a kadar inşallah Türkiye'yi bir baştan bir başa dolaşacağız, bütün vatandaşlarımızla buluşacağız, bütün evleri, kapıları çalacağız ve vatandaşımıza doğruyu anlatacağız, daima doğruyu söyleyeceğiz. Kafaları karıştıranlara karşı, milletimizin doğruları öğrenmesi için var gücümüzle gayret edeceğiz. İnşallah 16 Nisan 'da Türkiye'ye yeni bir bahar gelecek." dedi.

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısını değerlendiren Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ““Biz evlatlarımıza, torunlarımıza, gelecek nesillerimize güçlü bir Türkiye bırakalım. Güçlü bir irade, güçlü bir yönetim ve söz sahibi bir Türkiye bırakalım. İşte bunun için fırsat elimize geldi. Ülkemizin güçlü yarınlara daha hızlı taşınması için referandum çok önemli bir fırsattır. Hepimiz bulunduğumuz çevremizde etrafımızdaki herkesi bunun hassasiyetini ve gerekliliğini anlatalım” dedi.