Başkan Akgül, Umreden Dönenleri Ziyaret Etti.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçe sakinlerinden kutsal topraklara giderek umre görevini yerine getirenleri tek tek ziyaret ediyor.

Belediye Başkanı Akgül, "Değerli ilçe sakinlerimiz ve büyüklerimizin umreden dönmeleri nedeniyle ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyorum.   Yaşadıklarını anlattıklarını dinledikçe sanki oradaymışız gibi huzur buluyoruz. Değerli büyüklerimizi  bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyor, 'hayırlı olsun' dileklerimizi ifade ediyorum."  dedi.

Umreden dönen Şadiye Doğan ile  Mafiye Çetin ve ailelerini evlerinde ziyaret eden başkan Akgül’e kutsal topraklardan getirdikleri hurma, zemzem ve çeşitli hediyeler ikram eden Doğan ve Çetin ailesi kendilerine hayırlı olsuna gelen  Belediye Başkanı Halil Akgül’e teşekkür  etti.