Salıpazarı’nda 'Vatandaşla Buluşma' Toplantısı

Salıpazarı  Kaymakam Vekili  Hakan Kubalı , vatandaşların sorunlarını tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla ’Vatandaşla Buluşma’ adıyla İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında toplantı yaptı.

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun valilik ve kaymakamlıklara gönderdiği genelge kapsamında Salıpazarı Ziraat Odası Konferans Salonunda düzenlenen 'Vatandaşla Buluşma' toplantısı, Kaymakam Vekili Hakan Kubalı Başkanlığında yapıldı. Toplantıya Merkez Jandarma Karakol Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş. Mesut Türkyılmaz, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Emniyet Amiri  Cengiz Marangoz, kamu kurum müdürleri,  Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Salıpazarı Kaymakam Vekili Hakan Kubalı İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun valilik ve kaymakamlıklara gönderdiği genelge kapsamında, "Vatandaşla Buluşma" adı altında toplantılar düzenlendiğini söyledi. Toplantının genelgeye istinaden yapıldığına işaret eden Kaymakam Vekili Kubalı, amaçlarının sorunları tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi.

Toplantıda yol, alt yapı, güvenlik ile ilgili konular görüşülerek çözümleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.