BAŞKAN AKGÜL ’DEVLETİN ÜNİFORMASIYLA TERÖR OLMAZ’

10/11/2016

Yazı Boyutu

Salıpazarı Belediye Başkanı  Halil Akgül  19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile İlçede görev yapan mahalle muhtarlarını makamında kabul etti.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kutlama programından sonra Muhtarlar Dernek Başkanı Hasan Yüksel’in önderliğinde Belediye Başkanı Halil Akgül’ü ziyaret eden muhtarlar Başkan Akgül’e çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Cumhurbaşkanımız için muhtar dahi olamaz diyen zihniyet sizleri hafife almıştır diyen Başkan Akgül “ Ak Parti iktidarlarında başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere muhtarlarımıza büyük önem vermiş bununda en büyük örneği Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde defalarca siz muhtarlarımızla bir araya gelmesidir.

DEVLETİN ÜNİFORMASIYLA  TÖRER OLMAZ.

15 Temmuz darbe girişiminde muhtarlarımızın gösterdiği fedakarlık ortadadır. Hatta darbeyi önlemek için sokağa çıkan İstanbul Acıbadem Mahalle Muhtarı Mete Sertbaş devletin üniformalı hainin kurşunlarına hedef olarak şehit düşmüştür. Devletin üniformasını giyip, bu aziz milletin üzerine kurşun sıkanlar haindirler, teröristtirler.

MUHTARLAR GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ…

Göreve geldiğimiz 2009 yılından buyana siz seçilen muhtarlarımızı hiçbir zaman  güç durumda bırakmadık. Muhtarlar seçildiği köyünde, mahallesinde güvenilir ve o bölgeyi iyi bilen insanlardır. Biz hiçbir mahallede muhtarlarımızı ezerek  hizmet üretmedik. Mutlaka sizlerle istişare ederek öncelik sırasına göre hareket ettik. Sizler bizim   gözümüz kulağımız oldunuz. Bundan sonra aynı uyum ve kararlı bir şekilde eksiklerimizi yine sizlerle istişare ederek  hizmet etmeye devam edeceğiz.