Başkan Akgül’den Hediye ve Moral

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülen yaz spor okullarını ziyaret ederek antrenör ve sporculara moral verdi. Gençlerin yaz tatilini verimli geçirebilmek için açılan kurslarda sporcularla sohbet eden Başkan Akgül, sporcu ve antrenörlerin istek ve ihtiyaçlarını dinledi.

Samsun Salıpazarı'nda çocuklara moral Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ilçede devam eden yaz spor okullarını ziyaret ederek çocuklara hem hediye hem de moral verdi. 20 Temmuz 2016 Çarşamba 16:56 0 0 Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülen yaz spor okullarını ziyaret ederek antrenör ve sporculara moral verdi.

Gençlerin yaz tatilini verimli geçirebilmek için açılan kurslarda sporcularla sohbet eden Başkan Akgül, sporcu ve antrenörlerin istek ve ihtiyaçlarını dinledi. MODERN SPOR SALONU BİTİYOR Başkanın hediyeleri ve sözlerinden dolayı motive olan sporcular çalışmalarına ara vermeden çalışacaklarını söyledi.

Başkan Akgül, ilçede artarak devam eden sportif etkinlikler ve başarılara dikkat çekerek Yavaşbey Mahallesi'nde Kapalı Spor Salonu inşaatının teslim aşamasına geldiğini açıkladı. Halil Akgül, ilçe gençlerinin ve vatandaşlarının bu modern salondan önümüzdeki birkaç gün içerisinde istifade edebilecekleri müjdesini verdi